Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’de haftayı 2-2’lik Bursaspor beraberliğiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar’da kadro değişiyor...

05 Şubat 2018 Pazartesi 09:37
Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

 Türkiye Kupası’nda çeyrek final rövanş maçında Gençlerbirliği’ne konuk olacak Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, form olarak düşüş yaşayan isimleri kulübeye çekip mesaj verecek. Başarılı çalıştırıcı, ilk değişikliği forvet hattında yapacak.

Güneş, Yeşil-Beyazlılar karşısındaki performansı eleştirilerin hedefi olan Alvaro Negredo’nun yerine Ankara’da yeni transfer Vagner Love’ı görevlendirecek. Sambacı, şovuna Ankara’da başlamak için çaba gösterecek. Ek olarak Form grafiğindeki düşüş süren Jeremain Lens de formasını Ryan Babel’e geri verecek.

Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

6 Şubat Salı 
günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma ATV ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek. 

Kaptan Tolga, kaleye geçiyor

Beşiktaş formasıyla çıktığı 20 lig maçının 14’ünde kalesini gole kapayamayan Fabricio da yarın Gençlerbirliği’yle oynanacak karşılaşmada kulübeye geçecek. 30 yaşındaki file bekçisinin yerine kaptan Tolga Zengin eldivenleri devralacak. Öte yandan bir görev değişimi de ön libero hattında yaşanacak. Son maçlarda bekleneni veremeyen Oğuzhan Özyakup da formasını Tolgay Arslan’a kaptıracak.

Son Güncelleme: 05.02.2018 09:41
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşGençlerbirliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.