Gençlerbirliği Fenerbahçe’yi Eryaman Stadı’nda ağırlıyor

08 Temmuz 2020 Çarşamba 09:42
Gençlerbirliği Fenerbahçe’yi Eryaman Stadı’nda ağırlıyor

Süper Lig Cemil Usta sezonunun 31. haftasında Gençlerbirliği Fenerbahçe’yi sahasında konuk ediyor.

7 Temmuz Salı saat 18.30’da oynanacak olan Gençlerbirliği, Fenerbahçe müsabakası Gençlerbirliği’nin tehlike hattından uzaklaşması için büyük önem taşıyor.

Gençlerbirliği’nde sakatlıkları bulunan Ayite, Nadir ve Ömer Alper kadroda yer alamayacak. Giovanni Sio’nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

Ligin 30. haftasında Gençlerbirliği 32 puanla 12. sırada yer alırken, Fenerbahçe 49 puanla 6. sırada bulunuyor.

Ankara’da hava sıcaklığının oldukça yüksek olması maçın başlama saatinin 18.30 olmasının sporcu sağlığını etkileyebileceği yönünde tartışmaları da beraberinde getirirken, iki takım da bu müsabakadan 3 puanla ayrılmak için mücadele edecek.

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı ilk 11’ler belli oldu

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Erdem Özgenç, Flavio, Zargo Toure, Halil İbrahim, Fabricio, Berat Özdemir, Soner, Sefa, Candeias, Stancu.

 

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Jailson, Falette, Hasan Ali, Tolgay, Gustavo, Deniz, Ferdi, Ozan, Muriqi.

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı beinsport kanalından canlı yayınla izlenilebilecek

Bir önceki yazımız olan ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Bu yanlıştan vazgeçin" çağrısı başlıklı makalemizde Mansur Yavaş, mehmet yiğiner ve mehmet yiğiner mansur yavaş açıklama hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.