Gençlerbirliği, Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 17 Aralık Perşembe günü evinde TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-siyahlı futbolcular,...

15 Aralık 2020 Salı 16:25
Gençlerbirliği, Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 17 Aralık Perşembe günü evinde TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-siyahlı futbolcular, bir günlük iznin ardından İlhan Cavcav Tesisleri'nde çalıştı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda üç devreli çift kale maç oynadı.

Gençlerbirliği ile Tuzlaspor arasında 17 Aralık Perşembe günü Eryaman Stadı'nda oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak maçı, hakem Koray Gençerler yönetecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.