Gençlerbirliği-Tuzlaspor maçının ardından

- Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Hayrettin Aksoy: "Girdiğimiz pozisyonları golle neticelendiremedik" - Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan: "Üç puan aldığımız için çok mutluyuz"

20 Kasım 2021 Cumartesi 21:56
Gençlerbirliği-Tuzlaspor maçının ardından

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Hayrettin Aksoy, Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Tuzlaspor'a 1-0 yenildikleri maçta, sonuna kadar galibiyet için mücadele ettiklerini ancak istediklerini alamadıklarını söyledi.

Hayrettin Aksoy, sarı kart cezası nedeniyle Tuzlaspor maçında kulübede yer alamayan Metin Diyadin'in yerine takımın başında sahaya çıktı.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aksoy, ilk yarıda rakiplerine kontrataktan iki pozisyon verdiklerini belirterek, "Bu ataklardan birini gole çevirdiler. Geri düştükten sonra ikinci yarı daha istekli oynamak için sahaya çıktık. Bunu da dönem dönem iyi oyunla gerçekleştirdik. Girdiğimiz pozisyonları golle neticelendiremedik. Ne olursa olsun sonuca bakacak olursak, Gençlerbirliği sonuna kadar mücadele eden, galibiyeti isteyen, golü arayan bir takım görüntüsü verdi." ifadelerini kullandı.


- Tuzlaspor cephesi


Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Hedeflerinin play-off oynamak olduğunu aktaran Fidan, "Öncelikle 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. 90 dakikada çok memnun olduğumuz taraflar kadar beğenmediğimiz taraflar da vardı. İki haftadır gol yemeden 6 puan aldık. Güçlü bir oyun oluşturmaya çalışıyoruz. İlk yarının sonunda play-off sıralamasının içinde olmak istiyoruz. Sezon sonu da bu sırayı korumak istiyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.