Gençlerbirliği ve Ankaragücü Derbide!!

Hafta sonu ülke futbolunun iki köklü ekibi Gençlerbirliği ve Ankaragücü arasında Ankara Derbisi oynanacak.

18 Şubat 2020 Salı 10:18
Gençlerbirliği ve Ankaragücü Derbide!!

Derbi öncesinde Gençlerbirliği sosyal medya hesaplarında belki de Ankara Derbisi’nin ruhunu en iyi yansıtacak bir “kardeşlik” videosu yayınlandı. #bizimderbi etiketiyle yayınlanan videoda Ankara derbisinin özgünlüğü vurgulandı.

 

Gençlerbirliği ve Ankaragücü tribünlerinin sevilen iki ismi Muzaffer ve Eser Güngör kardeşler, derbi öncesinde derbiyi konuşmak için bir araya geldi. İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan çekimlerde iki kardeş de nasıl Gençlerbirlikli ve Ankaragüçlü olduklarından derbi beklentilerine kadar birçok konuya değindi.

 

“Ankara Derbisi’ni diğer derbilerden ayıran ne?” sorusuna ise Eser tek kelimeyle “kardeşlik” derken Muzaffer de “Aynı şehrin takımıyız. Ankaragücü taraftarı da biz de aynı sokaklarda dolaşıyoruz. İki taraf da şehrinin takımını destekliyor.” dedi.

 

Skor tahmininde Muzaffer Güngör, 1-0 ile Gençlerbirliği galibiyetini beklerken; Eser Güngör, 2-1 ya da 3-1 Ankaragücü kazanır diyerek sohbeti sonlandırdılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.