Gençlerbirliği, yenilenme çalışması yaptı

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig'in 8. haftasında Balıkesirspor ile oynadığı maçın ardından dört gün izin yapan Gençlerbirliği, yeniden çalışmalara başladı. Kulübün açıklamasına göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde toplanan başkent...

07 Ekim 2021 Perşembe 19:24
Gençlerbirliği, yenilenme çalışması yaptı

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig'in 8. haftasında Balıkesirspor ile oynadığı maçın ardından dört gün izin yapan Gençlerbirliği, yeniden çalışmalara başladı.

Kulübün açıklamasına göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde toplanan başkent ekibi, günü yenilenme antrenmanıyla geçirdi.

Akşam saatlerinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda top kapma oyunuyla devam etti. Kırmızı-siyahlılar, antrenmanın ikinci bölümünde ise pas-koordinasyon ve koşu çalışmaları yaptı.

Ligin 9. haftasını bay geçecek Gençlerbirliği, 10. hafta maçında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.