Gençlerbirliği'nde Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 16. haftasında 3 Ocak Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kulüpten yapılan açıklamaya göre kırmızı-siyahlılar, günü taktik ağırlıklı...

31 Aralık 2020 Perşembe 17:18
Gençlerbirliği'nde Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 16. haftasında 3 Ocak Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre kırmızı-siyahlılar, günü taktik ağırlıklı antrenmanla geçirdi.

İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleri ve dar alanda 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan başkent ekibi, daha sonra çift kale taktik maçı yaptı.

Öte yandan antrenman öncesinde takımla bir araya gelen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, teknik ekip ve oyuncuların yeni yılını kutladı.

Yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Cavcav, kırmızı-siyahlı ekibe Çaykur Rizespor karşısında başarılar diledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.