Gençlerbirliği'nin sağlık sponsoru Medicana oldu

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği'nin 2021-2022 sezonunda sağlık sponsoru Medicana International Ankara Hastanesi oldu.Başkent ekibinin açıklamasına göre, Medicana ile yapılan bir yıllık anlaşma, A takımının yanı sıra 19, 17 ve 16 yaş altı...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 19:32
Gençlerbirliği'nin sağlık sponsoru Medicana oldu

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği'nin 2021-2022 sezonunda sağlık sponsoru Medicana International Ankara Hastanesi oldu.

Başkent ekibinin açıklamasına göre, Medicana ile yapılan bir yıllık anlaşma, A takımının yanı sıra 19, 17 ve 16 yaş altı takımlarının futbolcu ve teknik heyetlerini de kapsayacak.

Ankara Medicana Hastanesi'nde düzenlenen törene Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş da katıldı. Ayrıca Gençlerbirliği'ni temsilen sağlıktan sorumlu yönetim kurulu üyesi Kadir Kudret Hatipoğlu da törende hazır bulundu.

Medicana Hastanesi'ni temsilen ise genel müdür Gülçin Türkmen Sarıyıldız ve genel müdür yardımcısı Cemal Çaparuşağı imza töreninde yer aldı.

Başkan Niyazi Akdaş, iki köklü kurumun anlaşmasının iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Gülçin Türkmen Sarıyıldız ise yeni sezon öncesi başkent ekibine başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.