Giresunspor-Kayserispor maçının ardından

- GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: "Üç puanı çok istiyorduk. Maç öncesi inanılmaz ihtiyacımız da vardı. Hak ettiğimizi de düşünüyorum oyun olarak" - Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: "Golü bulduk ama golden sonra taçtan golü yedik. Skoru orada koruyabilsek ilerleyen dakikalarda daha farklı bir durum olacak"

26 Eylül 2021 Pazar 17:39
Giresunspor-Kayserispor maçının ardından

GİRESUN (AA) - Süper Ligin 7. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalan GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, "Üç puanı çok istiyorduk. Maç öncesi inanılmaz ihtiyacımız da vardı. Hak ettiğimizi de düşünüyorum oyun olarak." dedi.

Keleş, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, sahadan yine galip ayrılamadıklarını söyledi.

Kazanma adına her şeyi yaptıklarını belirten Keleş, şöyle devam etti:

"Üç puanı çok istiyorduk. Maç öncesi inanılmaz ihtiyacımız da vardı. Hak ettiğimizi de düşünüyorum oyun olarak. Bu kadar net pozisyonlar, 5-6 pozisyon, iki tane VAR'dan dönen golümüz, direkler. Oyuncularımız müthiş bir emek sarf ettiler. Onlara teşekkür ediyorum. Yani söyleyecek söz de bulamıyorum. Dediğim gibi üç puana çok ihtiyacımız vardı moral açısından."

Keleş, geriye düşmelerine rağmen inanılmaz bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayarak, "Bugün geliştirdiğimiz oyun zirve yaptı. İnanılmaz müthiş bir oyun vardı. Ama yine üç puanı alamadık. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Duran toptan gol yedik. Geriye düşmemize rağmen müthiş istek, arzu, coşku ama gene sonuca yansıtamadık. Bir şanssızlığın olduğuna eminim. Bu kadar da gol kaçırılmaz, çözeceğiz." diye konuştu.

İyi bir takım kurduklarını, oyuncuların emeğine üzüldüğünü kaydeden Keleş, "Güzel bir oyun var. Ama sonuca yansıtamıyorlar. İnşallah düzelir diye düşünüyorum." ifadesini kullandı.


- Karaman: "Skoru koruyabilsek daha farklı bir durum olacaktı"


Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise karşılaşmada öne geçtiklerini ancak skoru koruyamadıklarını söyledi.

Zor bir karşılaşma olduğunu vurgulayan Karaman, şöyle devam etti:

"Maçtan önce rakibimizin ligdeki sıralaması ve bizim de farklı bir skorla galip geldiğimiz maçtan sonra buradaki karşılaşma stratejik anlamda, zihinsel anlamda zor bir karşılaşma. Çünkü Giresunspor takımı bundan önceki oynadığı maçlarda da zaman zaman oynadığı ve vermiş olduğu mücadelenin karşılığını alamamış. Golü bulduk ama golden sonra taçtan golü yedik. Skoru orada koruyabilsek ilerleyen dakikalarda daha farklı bir durum olacaktı."

Karaman, golü bulmasının Giresunspor'un motivasyonunu hem yükselttiğini hem de daha tempolu oynamaya yönlendirdiğini belirterek, "İkinci yarıda karşılıklı ataklar var. İki takımın da pozisyonları var. Biz Uğur hamlesiyle rakibimizin ikinci yarıda iyi başladığı oyunu kestik. Özellikle Fernandes'in kullandığı iki yan top var. Biri Yasir'in pozisyonu, diğeri Dimitri'nin. Çok net kafa vuruşu pozisyonları. Bu tip maçlarda bu tip pozisyonları değerlendirmek gerekiyor. Rakibimizin de birkaç pozisyonu var." ifadelerini kullandı.

Son iki deplasmandan 4 puan almayı başardıklarına işaret eden Karaman, "Hatay deplasmanı, içeride oynadığımız Galatasaray ve Giresun deplasmanı. Yani 3 maçın iki deplasmanından 4 puan alarak çıktık. Bizimle birlikte oynanan 5 maçta 11 puan alan bir takım var. Bu istatistiği devam ettirdiğimizde iyi şeyler görebiliriz. Ama oynadığımız bu tür maçlardan da ders almamız gerekiyor. Giresunspor'a da başarılar diliyorum." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.