Gölbaşı Belediyesi dört futbol sahasının yapımını tamamladı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın farklı mahallelerinde yapılması planlanan 8 halı sahadan 4'ünün bitirildiğini bildirdi.Şimşek, Gölbaşı'nda gençleri spora alıştırmak, eğlenceli vakit...

21 Aralık 2020 Pazartesi 14:10
Gölbaşı Belediyesi dört futbol sahasının yapımını tamamladı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın farklı mahallelerinde yapılması planlanan 8 halı sahadan 4'ünün bitirildiğini bildirdi.

Şimşek, Gölbaşı'nda gençleri spora alıştırmak, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla farklı mahallelerde halı saha yapımına başladıklarını hatırlattı.

Geleceğin sporcularını yetiştirme noktasındaki adımları attıklarını dile getiren Şimşek, şunları kaydetti:

"Hacılar, Yavrucuk, Taşpınar, İkizce mahallelerimizde inşa edilen dört futbol sahamızın yapımını tamamladık. Karagedik, Bağiçi, Çimşit ve Emirler mahallelerinde yapılacak halı sahalarımız ile ilgili çalışmalarımızı da bu ayın sonunda tamamlayacağız. Projelerimizi en yakın zamanda vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Altyapımızı güçlendirerek, başarılı ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak sporcular yetiştirmek en büyük gayemiz."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.