Gölbaşı'nda Basın Futbol Turnuvası için kuralar çekildi

ANKARA(AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Basın Futbol Turnuvası için kura çekimi yapıldı.Belediye Meclis Salonunda düzenlenen kura çekiminde medya kuruluşlarını temsil eden 17 takım birbiriyle eşleşti.Televizyon kanalları...

05 Ekim 2021 Salı 15:23
Gölbaşı'nda Basın Futbol Turnuvası için kuralar çekildi

ANKARA(AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Basın Futbol Turnuvası için kura çekimi yapıldı.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen kura çekiminde medya kuruluşlarını temsil eden 17 takım birbiriyle eşleşti.

Televizyon kanalları ve gazetelerde görev yapan basın mensuplarının mücadele edeceği turnuvanın kura çekimini Halı Saha Futbol Federasyonu Başkanı Bahadır Bulut yaptı.

Bulut, yaptığı açıklamada salgın sürecinde özveriyle çalışan basın mensuplarını tebrik ederek turnuvaya destek veren İlçe Belediye Başkanı Ramazan Şimsek'e teşekkür etti.

Turnuvaya Anadolu Ajansı'ndan katılan takım ise D Grubunda Medya Skor, ANKA, Kanal 7 ve Haber Global çalışanlarının oluşturduğu takımlarla eşleşti.

Maç tarihlerinin gelecek hafta belirleneceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.