Halkbank Erkek Voleybol Takımı yarın Yeni Kızıltepespor'u ağırlayacak

ANKARA (AA) - AXA Sigorta Efeler Ligi'nin yenilgisiz lideri Halkbank, 10. haftada yarın sahasında Yeni Kızıltepespor ile karşılaşacak. Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.Maç öncesinde başkent...

27 Kasım 2021 Cumartesi 10:53
Halkbank Erkek Voleybol Takımı yarın Yeni Kızıltepespor'u ağırlayacak

ANKARA (AA) - AXA Sigorta Efeler Ligi'nin yenilgisiz lideri Halkbank, 10. haftada yarın sahasında Yeni Kızıltepespor ile karşılaşacak.

Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

Maç öncesinde başkent ekibi 9 maçta kazandığı 25 puanla birinci, konuk ekip 9 maçtan topladığı 11 puanla 8. sırada yer alıyorlar.

Başkent ekibinin milli orta oyuncusu Mustafa Koç, önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bu sezon ligde puan aslanın ağzında. Her takım rakibine büyük zorluklar çıkarıyor. Bugüne kadar bu zorluklarla baş etmeyi bildik. Yeni Kızıltepespor maçında da elimizden geleni yapıp puan farkını ve liderliğimizi korumak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.