Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nda gözler lige çevrildi

- Kübalı pasör çaprazı Fernando Hernandez: "Halkbank olarak artık lige döndük, tüm konsantrasyonumuzu buraya yönlendireceğiz"

27 Mart 2022 Pazar 14:20
Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nda gözler lige çevrildi

ANKARA (AA) - Voleybol Erkekler CEV Challenge Kupası finalinde, 3-0 kazandığı maçın rövanşında Fransa temsilcisi Narbonne Volley'e 3-1 yenilen, altın seti de 21-19 kaybederek organizasyonu ikinci tamamlayan Halkbank'ta gözler lige çevrildi.

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde namağlup lider durumda bulunan Halkbank, 25. hafta maçında yarın İzmir'de Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi'nde saat 14.00'te Arkas Spor ile karşılaşacak.

Kulübün açıklamasında görüşlerine yer verilen Halkbank'ın Kübalı pasör çaprazı Fernando Hernandez, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "İki ekip arasında yüksek kalitede bir rekabet yaşanıyor. Halkbank olarak artık lige döndük, tüm konsantrasyonumuzu buraya yönlendireceğiz. Ligi lider bitirmeyi garantilesek de İzmir'e galibiyet almaya gidiyoruz. Arkas Spor her zaman saygıyı hak eden bir kulüp ama biz galibiyet ve üç puan alan taraf olmak arzusundayız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.