Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin yeni ekibi Eskişehir Ormanspor, kaleci Ali Karadut'un sözleşmesini uzattı

ESKİŞEHİR (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'ne yükselen Eskişehir Ormanspor, kalecisi Ali Karadut ile yeni sözleşme imzaladı.Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp başkanı ve Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep...

29 Haziran 2021 Salı 12:52
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin yeni ekibi Eskişehir Ormanspor, kaleci Ali Karadut'un sözleşmesini uzattı

ESKİŞEHİR (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'ne yükselen Eskişehir Ormanspor, kalecisi Ali Karadut ile yeni sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp başkanı ve Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, 25 yaşındaki Ali Karadut'un, gelecek sezon da formanın hakkını en iyi şekilde vereceğinden emin olduğunu belirtti.

Eskişehir Ormanspor Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Kiras da kaleci Ali Karadut ile yeniden sözleşme imzalamaktan memnuniyet duyduklarını aktardı.

Ali Karadut ise geçen sezon şampiyonluk yaşadığı formanın altında bu yıl da hedefe koşmak istediğini kaydetti.

Genç oyuncu, konuşmaların ardından resmi sözleşmeyi imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.