Hentbol Şurası sona erdi

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından düzenlenen hentbol şurası, sona erdi. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Pursaklar'daki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde iki gün süren şuraya...

05 Haziran 2022 Pazar 19:46
Hentbol Şurası sona erdi

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından düzenlenen hentbol şurası, sona erdi.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Pursaklar'daki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde iki gün süren şuraya hentbol il temsilcileri, Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig kulüplerinin başkanları ile medya mensupları katıldı.

Açıklamada, şurada ilk gün moderatör ve katılımcıların hentbol medya ilişkileri, hentbol yönetimi, eğitimi, altyapısı ve kurum iş birliklerine dair çeşitli sunumlar gerçekleştirdikleri belirtildi.

Şuranın ikinci gün sunumlarında ise plaj hentbolu, hakem-gözlemci-temsilci paydaşlığı, veteran hentbolu ve milli takım gibi konuların değerlendirildiği bildirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.