Hoffenheim - Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Medipol Başakşehir, Avrupa Ligi C Grubu'ndaki üçüncü maçında Hoffenheim ile karşılaşacak. Peki Hoffenheim - Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

17 Ekim 2017 Salı 10:33
Hoffenheim - Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 1 puanla 3. sırada yer alan Medipol Başakşehir, üçüncü maçında Alman temsilcisi Hoffenheim ile perşembe günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Sinsheim'deki Rhein-Neckar-Arena Stadı'nda TSİ 22.05'te oynanacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Eskov yönetecek. Eskov'un yardımcılığını Dmitri Mosyakin ve Igor Demeshko yapacak. Valeri Danchenko'un 4. hakem olarak görev alacağı mücadelenin ilave yardımcı hakemleri ise Mikhail Vilkov ve Vladimir Moskalev olacak.

Hoffenheim - Başakşehir maçı Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

Süper Lig'de üst üste aldığı iki galibiyetle moral bulan Medipol Başakşehir Hoffenheim deplasmanından puanla dönerek yükselen form grafiğini sürdürmek istiyor.

Gruptaki ilk maçında Ludogorets Razgrad ile evinde 0-0 berabere kalan, daha sonra Sporting Braga'ya deplasmanda 2-1 yenilen Turuncu-lacivertli ekip, 1 puanla 3. sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.