Hull City, Doğukan Sinik'in transferi için Antalyaspor'la anlaştı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, milli oyuncu Doğukan Sinik'in transferi konusunda Antalyaspor ile anlaştığını duyurdu.

11 Temmuz 2022 Pazartesi 14:27
Hull City, Doğukan Sinik'in transferi için Antalyaspor'la anlaştı

ANKARA/ANTALYA (AA) - Kulüpten yapılan açıklamada, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Doğukan Sinik, sağlık kontrolünden geçmesinin ardından sezon öncesi hazırlıklarını İspanya'nın Marbella kentinde sürdüren Hull City'nin kampına katılacak.

Antalyaspor formasıyla geçen sezon 31 lig maçında 3 gol ve 7 asiste imza atan Doğukan Sinik, 5 kez görev aldığı A Milli Takım'da ise 2 kez ağları sarstı.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den Ozan Tufan ile İranlı Allahyar Sayyadmanesh'i de sezon öncesi kadrosuna katmıştı.

Antalyaspor'dan veda klibi

Antalyaspor Kulübü, Doğukan Sinik'e yeni takımında başarı diledi.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yolun açık olsun Doğukan Sinik. Futbolcumuz Doğukan Sinik'in transferi konusunda Hull City ile anlaşmaya varılmıştır. Altyapımızdan yetişerek kulübümüze uzun yıllar hizmet eden Doğukan Sinik'e teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Doğukan Sinik için hazırlanan klipte ise futbolcunun görüntüleri yer aldı.

Klipte genç oyuncu, şunları kaydetti:

"Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Bu şehirde var oldum. Bu şehir bana bazen bir ev, bazen bir okul, bazen de arkadaş oldu. Dokuma'nın sokaklarından kırmızı-beyaz sevdamız olan Antalyaspor'a giden yol çileli ama bir o kadar da tutkulu oldu. Şimdi ise birlikte sevinip, birlikte üzüldüğüm kulübüme veda vakti geldi. 13 yaşında bir çocuk olarak içeri girdiğim evimden, 23 yaşında genç bir kardeşiniz olarak ayrılıyorum. Gidiyorum ama bu şehrin şefkatini, sevgisini ve desteğini de yanımda götürüyorum. Üzerimde emeği olan kim varsa her birine teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin."

Doğukan, kırmızı-beyazlı formayla Süper Lig'de 109 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 4 gol kaydetti.


Muhabir: Doğa Kırmızıoğlu,Oktay Özden

Anahtar Kelimeler:
SporFutbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.