İttifak Holding Konyaspor-Kasımpaşa maçının ardından

- Konyaspor Teknik Sorumlusu Osman Demir: - "Maçın en negatif tarafı 4 gol yemek oldu. Son saniyelerde de olsa maçı bırakmadan beraberliği yakalamak ise sevindirici taraf oldu" - Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül: - "Canımız yanıyor, bu maçı alamadan gitmek bizi üzüyor. Yüksek tempolu, istek ve arzulu oynamaya devam edeceğiz"

18 Şubat 2022 Cuma 23:30
İttifak Holding Konyaspor-Kasımpaşa maçının ardından

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 4-4 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'da teknik sorumlu Osman Demir, son saniyelerde beraberliği yakaladıkları için sevindiklerini söyledi.

Demir, karşılaşmanın ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, 4 gol attıkları maçta 4 de gol yediklerini belirterek, "Bizim gibi takım savunmasını çok iyi yapan, kompakt oyunu çok iyi oynayan bir takıma bu kadar basit goller yemek yakışmadı. Öne geçtiğimiz dakikalarda tam oyunun üstünlüğünü ele almışken çok basit hatalardan goller yedik." diye konuştu.

Mağlup duruma düştükten sonra maçın son saniyesinde de olsa maçı bırakmadıklarını anlatan Demir, şunları kaydetti:

"Gol bularak maçı 4-4 bitirmeyi başardık. Memnun musunuz derseniz tabii ki kazanmayı çok isterdik. Geçen hafta psikolojisi çok yüksek maçtan sonra bir sonraki maçı hemen kazanıp yolumuza daha emin adımlarla devam etmeyi çok isterdik ama olmadı. Maçın en negatif tarafı 4 gol yemek oldu. Son saniyelerde de olsa maçı bırakmadan beraberliği yakalamak ise sevindirici taraf oldu."


- Kasımpaşa cephesinde hakeme ofsayt eleştirisi


Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül ise Konyaspor'u çok iyi analiz ettiklerini ve maça iyi başladıklarını aktardı.

Golü erken bulmalarına karşın 3 net pozisyon harcadıklarını aktaran Şengül, şöyle konuştu:

"Belki maçı ilk 10-15 dakikada koparabilecek iken yaptığımız 1-2 basit hata nedeniyle geriye düştük. Çabuk toparlandık. Devreye girince oyuncularımızla istişarelerde bulunduk. Çok iyi bir geri dönüş yaptık. Öne geçtik, pozisyonlar bulduk ama maalesef değerlendiremedik. 7 dakikalık uzatmanın üzerine hakem 1,5 dakikada ilave etti ve bu golü yedik. Bu maçı alsak, düşme hattıyla ilişkimizi koparacak iken maalesef gole giderken ofsaytla kesilen bir pozisyon var. Ofsaytla alakası yok. O top döndü, penaltı ve gol oldu. Canımız yanıyor, bu maçı alamadan gitmek bizi üzüyor. Yüksek tempolu, istek ve arzulu oynamaya devam edeceğiz. Rakip kim olursa olsun, nerede oynarsak oynayalım canla başla mücadele edip Kasımpaşa'yı hak ettiği yere getireceğiz inşallah."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.