İzmir'de kazanan yok

- İki sarı-kırmızılı ekibin mücadelesinde Göztepe ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı

27 Ocak 2018 Cumartesi 18:50
İzmir'de kazanan yok


İZMİR (AA) - Süper Lig'de iki sarı-kırmızılı ekibin mücadelesinde Göztepe ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

Bornova Stadı'nda ilk yarıyı 20. dakikada Stephane Badji'nin golüyle önde tamamlayan rakibi karşısında Göztepe, oyuna sonradan dahil olan Tayfur Bingöl'ün 72. dakikada attığı golle eşitliği yakaladı. İki takımın da skoru değiştirme çabası sonuç vermedi ve müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi.

19. haftaya 30'ar puanla giren iki ekip de puanlarını 31'e çıkardı.

Ligde son 2 maçta Galatasaray ve Fenerbahçe'ye yenilen Göztepe, Kayserispor karşısında 1 puanla yetindi.

Daha önce Trabzonspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği maçında birer gol atan Tayfur Bingöl, sonradan dahil olduğu karşılaşmada takımının beraberlik golünü kaydetti. Bu sezon 4. golüne imza atan Tayfur, 14 golü bulunan Jahovic'ten sonra takımdaki en golcü isim konumunda bulunuyor.


- Kayserispor deplasmanda 3 maç sonra puan kaybetti


Son 2 maçını kaybettikten sonra Göztepe deplasmanından 1 puanla ayrılan Kayserispor, Göztepe maçından önceki son 3 dış saha maçında 3 puanla ayrılmıştı.

Ligin ilk devresinde Kayserispor'un 2-0 kazandığı maçta 1 golü bulunan Badji, Göztepe karşısında takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı.

Kayserispor bu sezon 5. kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Maç içinde Kana Bıyık, maçın bitiminde ise Badji'nin kırmızı kart gördüğü sarı-kırmızılı ekipte daha önce Lopes 2, Silvestre ise 1 defa takımlarını eksik bırakmıştı.

Kayseri ekibinin yeni oyuncusu Artem Kravets, müsabakanın son bölümünde Umut Bulut'un yerine ilk kez forma şansı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.