Kadıköy'de 7 gollü maç! F.Bahçe'den gövde gösterisi...

Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup ederek iki hafta sonra galibiyet aldı.

06 Aralık 2019 Cuma 22:32
Kadıköy'de 7 gollü maç! F.Bahçe'den gövde gösterisi...

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, Süper Lig'in 14. hafta maçında karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan ve Ali Şansalan'ın düdük çaldığı maçı Fenerbahçe 5-2 kazandı.

 

Sarı-lacivertli ekibin gollerini 23 ve 39. dakikalarda Vedat Muriqi, 32. dakikada Luiz Gustavo, 74. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve 87. dakikada Max Kruse atarken Gençlerbirliği'nin sayılarını 9. dakikada Giovanni Sio ve 78. dakikada Bogdan Stancu kaydetti.

Gençlerbirliği, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 5. maçında ilk kez kaybetti. Fenerbahçe ise 2 haftalık beraberlik serisinin ardından kazandı.

 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 25'e çıkardı. Gençlerbirliği ise 14 puanda kaldı. Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Gençlerbirliği ise Göztepe'yi konuk edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.