Kadın Güreş Milli Takımı'nın Azerbaycan ve Kazakistan ile ortak kampı sürüyor

- Milli takım antrenörü Efraim Kahraman: "İslam Oyunları genç sporcularımıza fırsat verdiğimiz bir turnuva olacak"

30 Temmuz 2022 Cumartesi 13:30
Kadın Güreş Milli Takımı'nın Azerbaycan ve Kazakistan ile ortak kampı sürüyor

ANKARA (AA) - Kadın Güreş Milli Takımı, Azerbaycan ve Kazakistan ile yaptığı kamp çalışmalarıyla Konya'da 9-18 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları'na hazırlanıyor.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Niğde Demirkazık’ta 8 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecek kampta 16 Türk, dokuzar Azerbaycanlı ve Kazak sporcu yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen milli takım antrenörü Efraim Kahraman, kampta arkadaşlık ortamı yakaladıklarını ve bunun faydasını göreceklerine inandığını ifade etti.

Kampta genç ve tecrübeli sporcuların birlikte olduğuna dikkati çeken Kahraman, "Olimpiyatlarda mindere çıkmış, madalya almış sporcular ile genç kardeşlerimizin birlikte çalışmasının meyvelerini ileride alacağız. İslam oyunları genç sporcularımıza fırsat verdiğimiz bir turnuva olacak. Burada dünya şampiyonası hazırlıklarını da gerçekleştirmiş oluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.