Kasapoğlu’ndan İlke Özyüksel ve Buğra Ünal İçin Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Modern Pentatlon Dünya Kupası Ankara Etabı’nda Karışık Bayrak Yarışı’nda şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan milli sporcular İlke Özyüksel ve Buğra Ünal için tebrik mesajı yayımladı.

24 Nisan 2023 Pazartesi 13:46
Kasapoğlu’ndan İlke Özyüksel ve Buğra Ünal İçin Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Ankara Atlı Spor Kulübündeki organizasyonun son gününde 15 ülkenin yarıştığı karışık bayrak yarışını 1374 puanla birinci sırada bitiren İlke Özyüksel ve Buğra Ünal için tebrik mesajı yayımladı.


Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;


“Modern Pentatlon Dünya Kupası'nın 2. etabındaki karışık bayrak yarışını birincilikle tamamlayan milli sporcularımız İlke Özyüksel ve Buğra Ünal ikilisini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarıyla birlikte Türkiye, yeni açıklanan modern pentatlon karışık bayrak yarışı ülke sıralamasında dünyada ikinciliğe yükselerek tarihi bir başarı elde etmiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.