Kasımpaşa MKE Ankaragücü maçında gerginlik

Kasımpaşa-MKE Ankaragücü müsabakasında Ankaragücü kulübünün yöneticileri ve Kasımpaşa taraftarı arasında gerginlik yaşandı.

05 Kasım 2022 Cumartesi 11:59
Kasımpaşa MKE Ankaragücü maçında gerginlik

Kasımpaşa- MKE Ankaragücü müsabakasında Ankaragücü kulübünün yöneticileri ve Kasımpaşa taraftarı arasında gerginlik yaşandı.

Polis araya girerek olayların büyümesini engelledi.Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa, sahasında MKE Ankaragücü'nü ağırlarken müsabakanın 85. dakikasında Anastasios Ankaragücü'ne beraberliği getiren golü kaydetti.

Golün ardından tribünde tansiyon yükseldi. Sarı-lacivertli takımın Ankara'dan gelen yöneticileri ile Kasımpaşalı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Ankaragücü'nün beraberliği yakalaması ile protokol tribününde gole sevinen Ankaragücülü yöneticilere lacivert-beyazlı taraftarlar tepki gösterdi. Kısa süreli yaşanan arbedeyi güvenlik güçleri araya girerek yatıştırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.