Kayserili masa tenisi sporcuları milli takım kampında

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporcuları Mehmet Ali Karaboğa, Altınay Hatun Bulut ve Ayşe İzel Bilgiç, milli takım kampına dahil oldu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Genç Milli Takım Ferdi Seçme Yarışmaları'nda...

17 Ocak 2022 Pazartesi 17:17
Kayserili masa tenisi sporcuları milli takım kampında

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporcuları Mehmet Ali Karaboğa, Altınay Hatun Bulut ve Ayşe İzel Bilgiç, milli takım kampına dahil oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Genç Milli Takım Ferdi Seçme Yarışmaları'nda Türkiye birincisi olan Karaboğa, genç kızlarda Türkiye üçüncüsü seçilen Bulut ve Yıldızlar Milli Takım Ferdi Seçme Yarışmaları'nda Türkiye üçüncüsü Bilgiç, Bursa'da devam eden Yıldızlar, Genç ve Büyükler Milli Takım Kampı'nda çalışmalarını sürdürüyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, masa tenisinde milli takıma en çok sporcu gönderen kulüp olduklarını vurguladı.

Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımı sporcularının gerek ferdi gerekse takım olarak müsabakalarda gösterdiği başarılar sayesinde Kayseri'nin adını Türkiye ve dünyanın her yerinde duyurup başarıyla temsil ettiklerini belirten Çolakbayrakdar, "Takımımızın masa tenisinde elde ettiği başarılar, Kayseri'nin masa tenisinde çok ileri seviyede olduğunun bir göstergesidir. Kulübümüz sayesinde Kayseri, masa tenisinde Türkiye sıralamasında en başarılı illerinden biridir. Gençlerimiz, kendilerini imkan verildiği zaman neler yapabileceklerini gösteriyorlar." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.