Kayserispor-Çaykur Rizespor maçının ardından

- Hes Kablo Kayserispor Teknik Sorumlusu Ivko Ganchev: "6 puanlık bir maçı kazandığımız için çok mutluyuz" - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica: "Takım hakkında hayırlı bir karar almamız gerekiyor. Belki kan değişimi takıma iyi gelebilir" - "Bugün yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum. Uyuşmazlık var takımla aramızda. Yedek kulübesinde hayatımı kaybetmek istemiyorum"

03 Mart 2021 Çarşamba 22:06
Kayserispor-Çaykur Rizespor maçının ardından

KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Hes Kablo Kayserispor'un teknik sorumlusu Ivko Ganchev, önemli bir maçtan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ganchev, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kayserispor'un önemli bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, "Özellikle bu önemli galibiyeti taraftarımıza ve başkanımıza hediye ediyoruz. 6 puanlık bir maçı kazandığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.


- Sumudica: "Belki kan değişimi iyi gelebilir"


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, maçın ilk dakikadan son dakikaya kadar kendilerinin kontrolünde olduğunu fakat bunun kazanmak için yeterli olmadığını söyledi.

Kontratak oynayan bir rakibe karşı oynadıklarını ve rakibin bu taktikle 2 gol bulduğunu belirten Sumudica, "Bir kere daha kornerden gol yedik. Sürekli aynı golleri yiyoruz. Maçtan önce bu pozisyonlara hazırlanıyoruz, hepsini konuşuyoruz tek tek. Oyuncularıma sürekli sorumluluk almalarını söylüyorum ama maalesef hep aynı golleri yiyoruz." dedi.

Takımla bir uyuşmazlık yaşadığını ve kulübün yararına bir karar alınması gerektiğini vurgulayan Sumudica, şunları kaydetti:

"Rizespor için her şeyi yaptığımı düşünüyorum. Bende stresten kaynaklı bir hastalık başladı. Kulüp başkanıyla bir toplantı yapmayı planlıyorum. Gelecek hafta takımımız bay geçecek. Takım hakkında hayırlı bir karar almamız gerekiyor. Belki kan değişimi takıma iyi gelebilir. Takımı ligde tutabilir belki. Bu takımla aramızda bir uyuşmazlık var, bunu hissediyorum. Oyuncularıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum son dakikaya kadar çok iyi mücadele ettiler."

Kariyerinin son 20 senesinde ilk defa bir takımı çıkışa geçiremediği ifade eden Sumudica, şöyle konuştu:

"Bu beni gerçekten çok üzüyor. Kimseyi suçlamıyorum. Bu benim hatam. Devre arasında bu takımı almam bir hataydı. Rizespor taraftarlarından özür diliyorum. Bize güveniyorlardı. Ama bugün yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum. Uyuşmazlık var takımla aramızda. Yedek kulübesinde hayatımı kaybetmek istemiyorum."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.