Kayserispor-Denizlispor maçının ardından

- Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz: "Öncelikle sadece bir maç aldık ama kritik bir maçtı. Hem Yalçın hocamızın (Yalçın Koşukavak) ilk maçı hem de uzun zamandır 3 puan hasreti olduğu için çok kritik bir karşılaşmaydı"

28 Nisan 2021 Çarşamba 21:07
Kayserispor-Denizlispor maçının ardından

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Süper Lig'in 38. haftasında sahalarında Yukatel Denizlispor'u 6-3 yendikleri maçta çok kritik bir 3 puan elde ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tokgöz, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Kalan maçlardan da puanlar almak zorunda olduklarının altını çizen Tokgöz, şunları kaydetti:

"Öncelikle sadece bir maç aldık ama kritik bir maçtı. Hem Yalçın hocamızın (Yalçın Koşukavak) ilk maçı hem de uzun zamandır 3 puan hasreti olduğu için çok kritik bir karşılaşmaydı. Dün Yalçın hocamızla görüştüğümde oyun içinde ne farklılıklar olacağını futbolla ilgili, taktikle ilgili hocamız bize anlattı. Bugün onları sahada görmek oyuncuların görevlerinin değişmesi ve sahada görevlerini yerine getirmesi bizleri çok mutlu etti ama bu sadece bir maç. Yeni Malatyaspor, arkasından Gaziantep, Başakşehir ve Fenerbahçe maçları, bunların hepsinden puanlar almak zorundayız. Rehavet yok, olmamalı da. Aynı ciddiyet, özveri ve disiplinle diğer maçlarımıza çıkıp bu ligde kalacağız."

Kulüp yönetimi olarak Kayserispor'a yanlışlarının olmadığını vurgulayan Tokgöz, şöyle konuştu:

"Kayserispor yönetimi olarak hatalarımız olmuştur ama Kayseri şehrine, Kayserispor Kulübüne hiçbir zaman yanlışımız olmaz, olamaz. Bugün çok daha iyi yerlerde olmalıydık. Çok fırsatlar teptik ama bu yıl böyle oldu. İnşallah ligde kaldıktan sonra gelecek yıl bu eziyeti bir daha çekmeyeceğiz. Hep üst sıralarda oynayan bir Kayserispor göreceğiz. Yaklaşık 2 yıldır Berna Gözbaşı başkanlığında sportif başarı istediğimiz derecede olmasa da finansal başarı çok net olarak sağlanmıştır. Bu konuda Berna Gözbaşı'nın hakkı asla yenmez. Eğer bugün Kayserispor Kulübü son 4 haftaya hiçbir finansal kriz yaşamadan, hiçbir futbolcusuyla kötü olmadan geldiyse bu başkanımızın sayesindedir. İlk önce finansal başarı sağlanır, daha sonra sportif başarı gelir. Bu yılı finansal başarıya sayacağız ve gelecek yıl sportif başarı başlayacak."

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ve Kayserispor'a galibiyetin yakıştığını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.