Ankara 12
az bulutlu
BİST
9.973
ALTIN
2.435,59
DOLAR
32,38
STERLİN
40,66
EURO
34,78

Kayserispor-Gaziantep FK maçının ardından

- Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar: "Amacım tabii Kayserispor'a çok çok çok daha iyi futbol oynatabilmek. Bunun için çok çalışacağız"

16 Eylül 2023 Cumartesi 22:59

KAYSERİ (AA) - Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, sahalarında 2-0 galip geldikleri Gaziantep FK maçı sonrası, "Amacım tabii Kayserispor'a çok çok çok daha iyi futbol oynatabilmek. Bunun için çok çalışacağız." dedi.

Maçın ardından RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Uçar, alınan galibiyeti çok değerli bulduğunu söyledi.

Uçar, 3 puanın önemli olduğunu belirterek, sakatlıklar ve milli takımda olan oyuncular ile transfer tahtası gibi konularla hazırlandıkları bir maçta galip geldiklerini aktardı.

Maçın bazı bölümlerinden mutlu bazılarından memnun olmadığını vurgulayan Uçar, şöyle devam etti:

"Bugün itibarıyla bende tabii oyuncularımın bazılarını yeni yeni tanıyorum, yeni yeni alışıyorum. Oyuna giren bütün oyuncularımın inanılmaz katkı sağladığını düşünüyorum. En gencinden, en yaşlısı kaptan Kolovetsios'a kadar. Dolayısıyla sonuç olarak harika bir 3 puan. Bugün benim ilk maçım. Destek veren bütün Kayseri halkına, taraftarlarına canıgönülden teşekkür ediyorum. Bu üç puan inşallah daha sonraki maçlarda iyi sonuçlar için bir öncelik olsun. Emeği geçen oyuncularımı yürekten tekrar kutluyorum."

İlk yarı topun yüzde 65'inin kendilerinde kaldığını ifade eden Uçar, oyuna hükmeden bir futbol sergilediklerini de kaydetti.

Uçar ayrıca, "Kayseri halkının Kayseri taraftarının arzu ettiği Kayserispor'u iyi yerde bitirebileceği bir yere taşırız. Amacım tabii Kayserispor'a çok çok çok daha iyi futbol oynatabilmek. Bunun için çok çalışacağız." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.