Kayserispor gol yollarında sıkıntılı

- Spor Toto Süper Lig'de en az gol sevinci yaşayan takımlar arasında yer alan sarı-kırmızılı ekip, 7 maçın sadece ikisinde gol üretebildi - Kayseri ekibinin forvetleri, 1 kez fileleri havalandırabildi

01 Ekim 2018 Pazartesi 10:03
Kayserispor gol yollarında sıkıntılı


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 7 maçın sadece ikisinde gol sevinci yaşayan Kayserispor, gol yollarında sıkıntı yaşıyor.

Lige sahasında 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle başlayan sarı-kırmızılılar, iç sahada Bursaspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile 0-0 sona eren karşılaşmaların ardından 4. haftada dış sahada Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.

Son 3 üç haftada ise Göztepe, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş'a 2-0 yenilen Kayserispor'un gol yollarındaki sıkıntısı dikkati çekti.

Ligde çıktığı 7 maçın ikisinde toplam 5 kez gol sevinci yaşayan Kayseri ekibi, 5 karşılaşmada ise rakip fileleri havalandıramadı.


- Forvetlerden tek gol


Kayserispor'da 7 maçlık periyotta forvet oyuncuları sadece 1 gol atabildi. Sarı-kırmızılı ekipte deneyimli oyuncu Umut Bulut, forvet oyuncuları adına tek golü Antalyaspor karşısında kaydetti.

Kayserispor'un golleri Chery (2), Umut Bulut ve Mensah'tan geldi, 1 golü ise Fenerbahçe ile yapılan maçta rakip futbolcu Martin Skrtel kendi kalesine attı.

Sarı-kırmızılılar, 7 maçlık bölümde ligin en az gol atan ekipleri arasında ilk sıradaki Bursaspor'un (4 gol) ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor (5 gol) ile ikinci sırada bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.