Kayserispor-Iğdır FK maçının ardından

- Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı: - "Kayserispor yenilmeme alışkanlığını kazandı"

02 Kasım 2023 Perşembe 23:59
Kayserispor-Iğdır FK maçının ardından

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un yenilmeme alışkanlığını kazandığını söyledi.

Maçın ardından stat çıkışında açıklamalarda bulunan Çamlı, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Alagöz Holding Iğdır FK'yi 4-0 yenerek 4. tura yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Galibiyet sevinci yaşatan futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Çamlı, "Transfer yasağı kalktıktan sonra takıma aldığımız arkadaşların adaptasyon sürecinin tamamlanıyor olması ve takıma artık ciddi katkı sağlıyor olduğunu görebiliyor olmamız beni en çok sevindiriyor. Zaten iyi bir takımımız var elimizde. Şimdi onlarında katkılarıyla bu takım daha iyi yerlere gidecek." diye konuştu.

Kayserispor'un bir maç daha kazanmasının önemli olduğunu vurgulayan Çamlı, iyi bir takım kurduklarını anlattı.

Takımın daha iyi yerlere geleceğini belirten Çamlı, "Benim en çok sevindiğim, Kayserispor yenilmeme alışkanlığını kazandı. Ben onu daha çok önemsiyorum. Hoca ve çocukları tebrik ediyorum." dedi.

Çamlı, pazartesi günü oynayacakları Corendon Alanyaspor maçına motive olmaları gerektiğini ve tüm taraftarları stada beklediklerini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
FutbolKayserisporMaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.