Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'tan teşekkür paylaşımı:

- "Başkanımız Berna Gözbaşı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu, şehrimizin ileri gelenleri ve Kayserispor sevdalılarına göstermiş oldukları sabır ve destekleri için teşekkür ederim"

16 Mayıs 2021 Pazar 18:06
Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'tan teşekkür paylaşımı:

KAYSERİ (AA) - Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, beraber inanıp hayal edip başardıklarını bildirdi.

Süper Lig'de kalmayı başaran sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Koşukavak, sosyal medya hesabından yaptığı teşekkür paylaşımında, tutku ve inançlarıyla beraber çok zor bir süreci geride bıraktıklarını belirterek, "Hep beraber inandık, hep beraber hayal ettik ve başardık. Başkanımız Berna Gözbaşı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu, şehrimizin ileri gelenleri ve Kayserispor sevdalılarına göstermiş oldukları sabır ve destekleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yıllardır kahrını çeken, gece gündüz çalışan ekip arkadaşlarına ve 20 gün boyunca sürekli konuşan ve koşuşturan, ellerinden gelen her şeyi yapan tüm oyuncularına teşekkür eden Koşukavak, "Son olarak da bizlerin bir dediğini iki etmeyen tüm kulüp çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.