Kayserispor, Tjaronn Chery'i renklerine bağladı

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Hollandalı orta saha oyuncusu Tjaronn Chery'i kiralık olarak kadrosuna dahil etti.Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, Çin'in Guizhou Zhicheng takımından 30 yaşındaki...

28 Temmuz 2018 Cumartesi 19:32
Kayserispor, Tjaronn Chery'i renklerine bağladı


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Hollandalı orta saha oyuncusu Tjaronn Chery'i kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, Çin'in Guizhou Zhicheng takımından 30 yaşındaki oyuncu Chery ile bir yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Futbolcunun yıllık ücreti konusunda iyi bir anlaşma sağlandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yıllık ücretinin büyük bir kısmının da Çin kulübü tarafından ödenmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Böylece, kulübümüze maliyeti diğer oyuncularımızın ortalamasına getirilen ofansif orta saha ve kanat oynayabilen iyi bir futbolcu daha kazandırılmıştır."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.