Kayserispor'da Galatasaray maçı hazırlıkları başladı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 10 Kasım Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Sarı-kırmızılı kulübün tesislerinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde...

06 Kasım 2018 Salı 19:02
Kayserispor'da Galatasaray maçı hazırlıkları başladı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 10 Kasım Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-kırmızılı kulübün tesislerinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, dar alanda kontrol-pas oyunuyla devam etti. Antrenman, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmalarının ardından tamamlandı.

Antrenmana sakatlığı devam eden Deniz Türüç katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan futbolculardan Bilal Başaçıkoğlu salonda çalıştı, Silvestre Varela da koşu yaptı.

Kayserispor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.