Kayserispor'da olağan genel kurul 19 Haziran'da yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübünün 6 Haziran'da yapılması planlanan olağan genel kurulunun, 19 Haziran'a ertelendiği duyuruldu.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, daha önce 6 Haziran'da gerçekleştirileceği duyurulan...

03 Haziran 2021 Perşembe 18:32
Kayserispor'da olağan genel kurul 19 Haziran'da yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübünün 6 Haziran'da yapılması planlanan olağan genel kurulunun, 19 Haziran'a ertelendiği duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, daha önce 6 Haziran'da gerçekleştirileceği duyurulan olağan genel kurulun, bu tarihte uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ertelendiği belirtildi.

Genel kurulun 19 Haziran'da Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi Salonu'nda yapılacağının kaydedildiği açıklamada, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde kongrenin 26 Haziran'da gerçekleştirileceği aktarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.