Kayserispor'un deplasmanda bileği bükülmüyor

- Sarı-kırmızılı takım, ligde oynadığı son 6 deplasman maçında mağlubiyet yüzü görmedi

05 Şubat 2018 Pazartesi 11:34
Kayserispor'un deplasmanda bileği bükülmüyor

KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 20. haftasında Ankara'da Osmanlıspor'u 1-0 mağlup eden Kayserispor, son 6 deplasman maçında rakiplerine yenilmedi.

Sarı-kırmızılı ekip, son 6 deplasman maçında 4 galibiyet 2 beraberlik elde ederek 14 puan toplama başarısı gösterdi. Kayserispor, dış sahada Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor'u 2-1, Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-0 ve son maçında Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ederken Fenerbahçe ile 3-3, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Ligde deplasman mücadelesinde en son 8. haftada Kardemir Karabükspor'a 1-0 mağlup olan Kayserispor, bu müsabakadan sonra çıktığı 6 lig maçında rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı. Bu sezon deplasmanlarda 2 kez mağlup olan Kayseri ekibi, ligdeki diğer yenilgisini ilk haftada 4-1 'lik skorla Galatasaray karşısında almıştı.


- Puanları deplasmanda topluyor


Ligde 20 hafta sonunda 34 puana ulaşan Kayserispor, bu puanların 18'ini deplasmanda kazanırken, evinde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 16 puanı hanesine yazdırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, dış sahada topladığı 18 puanla Süper Lig'de bu alanda en başarılı ekipler arasında yer alıyor.







Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.