Kayserispor'un galibiyet hasreti 8 maça çıktı

KAYSERİ (AA) - Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig'de son 8 maçta galip gelemedi.Ligde dün akşam lider Beşiktaş'a deplasmanda 3-1'lik skorla boyun eğen Kayseri temsilcisinin galibiyet hasreti 8 maça çıktı.Son olarak ligin 29. haftasında...

25 Nisan 2021 Pazar 12:34
Kayserispor'un galibiyet hasreti 8 maça çıktı

KAYSERİ (AA) - Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig'de son 8 maçta galip gelemedi.

Ligde dün akşam lider Beşiktaş'a deplasmanda 3-1'lik skorla boyun eğen Kayseri temsilcisinin galibiyet hasreti 8 maça çıktı.

Son olarak ligin 29. haftasında Atakaş Hatayspor'u deplasmanda 3-1 yenen sarı-kırmızılılar, sonraki haftalarda Galatasaray ve Fatih Karagümrük'e 3-0, Antalyaspor'a ise 1-0 yenildi.

Göztepe ve Trabzonspor'la 1-1, İttifak Holding Konyaspor'la 0-0 ve Gençlerbirliği ile 2-2 beraber kalan Kayseri ekibi, dün de deplasmanda lider Beşiktaş'a 3-1 yenilerek galibiyet hasretini sonlandıramadı.

Bu karşılaşmalarda rakip ağları 5 kez havalandıran Kayserispor, kalesinde ise 14 gole engel olamadı.

Çıktığı 35 maçta 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 16 yenilgisi olan kırmızı-beyazlı takım 35 puanla düşme hattında bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.