Kayserispor'un galibiyet hasreti sona erdi

- Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yenen Kayserispor, 5 maç sonra kazandı

29 Ekim 2018 Pazartesi 12:41
Kayserispor'un galibiyet hasreti sona erdi


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yenen Kayserispor, 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ligde son 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen sarı-kırmızılılar, Sivasspor'u Şamil Çinaz ve Tjaronn Chery'nin golleriyle 2-0 yenerek 5 maç sonra kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Son galibiyetini ligin 4'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek alan Kayserispor, bu maçın ardından Göztepe, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş'a 2-0, Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Sivasspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Kayseri ekibi, bu sezon ligde 3'üncü galibiyetini alarak puanını 12'ye çıkardı.

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 4 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Ankaragücü'ne konuk olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.