Kayserispor'un kamp programı belli oldu

- Kayseri'de 29 Haziran Cuma günü topbaşı yapacak sarı-kırmızılı futbolcular, Erzurum ve Hollanda kamplarında sezona hazırlanacak

19 Haziran 2018 Salı 13:13
Kayserispor'un kamp programı belli oldu


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'un 2018-2019 sezonu öncesi kamp programı belirlendi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılı futbolcular, yeni sezon hazırlıkları için 29 Haziran Cuma günü Karpuzatan bölgesindeki kulüp tesislerinde toplanacak. Kayseri'de 9 Temmuz'a kadar çalışacak sarı-kırmızılı ekip, kamp döneminin ilk etabını 9-17 Temmuz'da Erzurum'da geçirecek.

Erzurum'da iki hazırlık maçı oynayacak Kayserispor, ikinci etap kamp dönemi için 18 Temmuz'da Hollanda'ya hareket edecek.

Hollanda kampı yaklaşık iki hafta sürecek Kayserispor, bu dönemde 4 hazırlık maçı yapacak. Kayseri ekibi, 31 Temmuz'da yurda dönerek çalışmalarına lig başlayıncaya kadar kentte devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.