Kırşehir Belediyespor, GMG Kastamonuspor maçından galibiyet bekliyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, GMG Kastamonuspor maçına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacaklarını bildirdi.Çelik, yazılı açıklamasında, 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırşehir...

06 Şubat 2021 Cumartesi 17:43
Kırşehir Belediyespor, GMG Kastamonuspor maçından galibiyet bekliyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, GMG Kastamonuspor maçına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacaklarını bildirdi.

Çelik, yazılı açıklamasında, 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor'un hafta içi oynanan Etimesgut Belediyespor maçında berabere kaldığını anımsatarak, yarın galip gelmek istediklerini belirtti.

Etimesgut Belediyespor maçında, oyuncuların çok iyi mücadele ettiğini, maçı kazanma adına pozisyonlardan yararlanamadıklarını aktaran Çelik, ligin alt sırasında da iyi mücadele eden takımlar bulunduğunu belirtti.

Ligde tüm takımların puan ya da puanlar alma adına sahada ne gerekiyorsa yaptığını vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Takımımız her geçen gün daha iyi oluyor ve olacak. Göze hoş gelen seyir zevki yüksek bir takım olma yolunda ilerliyoruz. GMG Kastamonuspor maçından galip ayrılarak, puanımızı ve rakiplerimizle puan farkını arttırarak, çıkışa geçmek istiyoruz. Daha ligde 17 maç daha var, her şey olabilir. Son 3 maçtır gol yemiyoruz ve 7 puan aldık. İyi bir sezon geçiriyoruz. Yarın rakibimizi yenerek, başarılarımızı devam ettireceğiz, takımımıza güvenimiz tam."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.