Kırşehir Belediyespor'da teknik direktör Kılıç görevinden ayrıldı

KIRŞEHİR (AA) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor'da teknik direktör Gürses Kılıç görevinden ayrıldı.Kulüp başkanı Mustafa Bulut, yazılı açıklamasında, Kılıç ile yönetimin görüşerek karşılıklı...

28 Aralık 2020 Pazartesi 17:19
Kırşehir Belediyespor'da teknik direktör Kılıç görevinden ayrıldı

KIRŞEHİR (AA) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor'da teknik direktör Gürses Kılıç görevinden ayrıldı.

Kulüp başkanı Mustafa Bulut, yazılı açıklamasında, Kılıç ile yönetimin görüşerek karşılıklı yollarını ayırdıklarını belirtti.

Sezona Gürses Kılıç ve teknik ekibi ile başladıklarını hatırlatan Bulut, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar birlikte yol aldık ve bugün de yollarımız ayrıldı. Sayın Gürses Kılıç ve teknik ekibine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kırşehir Belediyespor olarak kulübümüzün başarı hedeflerini taşıyacak yeni bir teknik kadro ile en kısa zamanda anlaşarak sizler ile paylaşacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.