Kırşehir Belediyespor'da transfer çalışması

KIRŞEHİR (AA) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, 2 futbolcuya anlaştı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligde daha başarılı sonuçlar alabilmek için takıma takviyelerin sürdürüldüğü belirtildi.Kırşehir...

25 Ocak 2021 Pazartesi 16:49
Kırşehir Belediyespor'da transfer çalışması

KIRŞEHİR (AA) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, 2 futbolcuya anlaştı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligde daha başarılı sonuçlar alabilmek için takıma takviyelerin sürdürüldüğü belirtildi.

Kırşehir Belediyespor’un devre arasında futbolcular Eren Taşkın ve Bilal Özer ile anlaşmaya vardığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Oyuncularımız Bilal Gülden’i bonservisi ile birlikte Düzcespor’a, Muhammet Apuhan’ı Mardin Fosfatspor’a ve M. Fatih Bayat’ı da Fatsaspor'a kiralık olarak verdik. Taraftarlarımızın bizden beklentileri elbette yüksek ama şunu bilmelerini isteriz ki kulübümüzün hiçbir gelir kaynağı yok, tek destekçimiz Kırşehir Belediyesidir. Bu yüzden imkanlarımızın çok fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular da var ancak maliyetleri çok yüksek. Transfer sezonu devam ediyor, yeni oyuncular takımımıza katıldığında Kırşehir Belediyespor sevdalılarına bildireceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.