Konyaspor, Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 37. haftasında 24 Nisan Cumartesi günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde...

21 Nisan 2021 Çarşamba 19:17
Konyaspor, Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 37. haftasında 24 Nisan Cumartesi günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Çabukluk hareketleri ve pas çalışmasıyla devam eden idman, savunma ve hücum organizasyonlarının ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Ismael Diomande, Musa Çağıran, Eray Birniçan, Alper Uludağ ve Marin Anicic katılmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.