Konyaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 17 Ekim Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen...

07 Ekim 2021 Perşembe 15:13
Konyaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 17 Ekim Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, ülke milli takımlarında bulunan Ibrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic, Endri Çekiçi, Sokol Cikalleshi, Zymet Bytyqi ve Ahmed Hassan katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, güç çalışması ve pas oyununun ardından gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan UEFA Pro Lisans kursunda bulunan teknik direktör İlhan Palut antrenmana katılmazken, altyapıdan Abdülsamed Kaya, Emre Pehlivan, İzzet Karakaya, Erkan Sasa, İsmail Bozkurt, Hüseyin Biber ve kaleci Ozan Özşen çalışmada yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.