Konyaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde Koyuncu Grup...

02 Kasım 2021 Salı 18:50
Konyaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

KONYA (AA) - İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı.

Daha sonra sahada 4'e 1 topla oyunla devam eden idman, taktik çalışma ve çift kale maç ile tamamlandı.

Antrenmanda, takımdan ayrı çalışan ve tedavilerine devam edilen Sokol Cikalleshi, Amir Hadziahmetovic, Ahmed Hassan yer almadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.