Litvanya-Türkiye maçına doğru

- Milli futbolcu Yunus Akgün: "Bu maçlar zor oluyor ama bizim için fark etmiyor. Biz Türkiye'yiz, her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz yarın da kazanmak için sahada olacağız"

06 Haziran 2022 Pazartesi 19:14
Litvanya-Türkiye maçına doğru

VILNIUS (AA) - UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ikinci maçında yarın Litvanya'ya konuk olacak A Milli Futbol Takımı'nın orta sahadaki isimlerinden Yunus Akgün, favori olduklarını ve sahada tüm güçlerini ortaya koyarak kazanmak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı LFF Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yunus, "Bizim için rakip fark etmiyor. Sahada elimizden geleni yapıyoruz, tabii kağıt üzerinde favoriyiz ama böyle maçlar tehlikeli maçlar. İlk maçta ilk başta zorlandık ama ilk golü bulunca farklı bir maç oldu. Bu maçlar zor oluyor ama bizim için fark etmiyor. Biz Türkiye'yiz, her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz yarın da kazanmak için sahada olacağız." ifadelerini kullandı.

Yunus, Faroe Adaları karşılaşmasında ilk kez sahaya çıktığının hatırlatılması üzerine ise, "Çocukluktan beri A Milli takım forması giymek en büyük hayalimdi. Bunu başardığım için çok mutluyum. Bu fırsatı bana veren başta hocam olmak üzere ekibine çok teşekkür ederim. Heyecanlıydı tabii ama sahaya girdiğimde ağabeylerim, arkadaşlarım her zaman bana yardımcı oluyor. İlk asistimi yaptım, inşallah son olmaz, her zaman milli formayla savaşmak istiyorum. İnşallah nice goller atmak ve asistler yapmak milli formayla bana nasip olur." şeklinde konuştu.

Genç futbolcu, "Milli takımda çok önemli kanat oyuncuları var. Bu bölgedeki rekabetle ilgili neler söylersin?" sorusunu da, "Sağ kanatta benim küçüklükten beri izlediğim Cengiz ağabey var, çok formda, müthiş bir sezon geçiriyor. Sol kanatta yakın arkadaşım Kerem var o da çok güzel bir sezon geçirdi. Burada oyuncu fark etmiyor, sahaya kim çıkarsa çıksın elinden gelin yapıyor. Çünkü bu ay-yıldızlı forma. Tabii ki zor bir rekabet ama ben de çalışmaya devam edeceğim. Şans geldiği takdirde elimden geleni yapacağım." şeklinde yanıtladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.