Maçın ardından

- Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç: " İyi oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum"

01 Eylül 2018 Cumartesi 22:31
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Kayserispor'un milli futbolcusu Deniz Türüç, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Deniz Türüç, Fenerbahçe taraftarının önünde oynamanın kolay olmadığını belirterek, "Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Kayserispor taraftarına ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Taraftarın da baskısıyla Fenerbahçe'ye karşı bazı anlarda zorlandık. Ama 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Deniz Türüç, maçın ardından Chery ve Bilal Başacıkoğlu ile sahada sarı-kırmızılı taraftarlarla galibiyeti kutlamalarına Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Alper Potuk'un tepki göstermesine ilişkin ise, "Volkan abi tecrübeli bir oyuncu. Bize içeri girmemizi söyledi. Biz de içeri girdik." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.