Maçın ardından

- Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: "Gençlerbirliği camiasının olması gereken, bulunması gereken yer Süper Lig" - Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat: "Önümüzde nasipse 3 maç daha var. Adana Demirspor'a play-off yakışıyor ama şampiyonluk daha çok yakışacak"

18 Mayıs 2019 Cumartesi 20:03
Maçın ardından


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Gençlerbirliği camiasının olması gereken, bulunması gereken yer Süper Lig." dedi.

Üzülmez, Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Gençlerbirliği'nin Adana Demirspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Sezon başından itibaren planlanan hedefe ulaştığımız için mutluyuz. Şampiyonluk güzel bir duygu. Gençlerbirliği camiasının olması gereken, bulunması gereken yer Süper Lig. Bunu daha önce de söyledim." diye konuştu.

Şampiyonlukta sezon başında takımda görev alan Erkan Sözeri'nin de emekleri olduğunu belirten Üzülmez, "Bundan sonraki süreçte Gençlerbirliği camiasının Süper Lig'de doğru tercihler, doğru yapılanmalar içerisinde bulunarak, fark yaratan bir takım görüntüsünde olması lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarların, takıma gönülden bağlı kalarak sahip çıktığına vurgu yapan Üzülmez, şöyle devam etti:

"Bunun karşılığında da başarılı olduğumuz için çok mutluyuz. Hiçbir başarı emek vermeden, çaba göstermeden, ter dökmeden kazanılmaz. 10 haftalık süre içerisinde bunları yapmaya çalıştık. Oyuncularıma, hocalığı bir tarafa bırakıp, ağabeylik yapmaya çalıştım. Doğru bir iletişim kurarak, doğru yapılanma içerisinde olarak, saha içerisinde bütünlük içerisinde hareket ederek istediğimiz hedefe ulaştık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Bizlere bu başarıda hem saha içinde hem saha dışında destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğun Gençlerbirliği camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu takım önümüzdeki dönemlerde çok daha büyük başarılar yaşar."


- Özat: "Önümüzde nasipse 3 maç daha var"


Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, oyucularını kutladığını ve onlarla iftihar ettiğini söyledi.

Umudunu hiç kaybetmediğini dile getiren Özat, "Teknik adamlık kariyerimde çalıştığım en karakterli oyuncu grubu. Ancak bitmiş bir şey yok. Önümüzde nasipse 3 maç daha var. Adana Demirspor'a play-off yakışıyor ama şampiyonluk daha çok yakışacak. Bir gün sevineceğiz, ondan sonra da play-off'un ilk maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.