Maçın ardından

- Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu: "Fiziksel ve taktiksel açıdan çok iyiydik. Maçı kazandığımız için mutluyuz" - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk: "Kendi kalitemizi ortaya koyamazsak bu tür maçlar bizim için kaçınılmaz oluyor"

19 Ocak 2021 Salı 19:04
Maçın ardından

KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 20. hafta maçında Medipol Başakşehir'i 2-0 yenen Hes Kablo Kayserispor'un teknik direktörü Dan Petrescu, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Petrescu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Başakşehir'e karşı iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Bugün ligin son şampiyonuna karşı çok iyi bir mücadele gösterdik. İyi bir maç oynadık. Fiziksel ve taktiksel açıdan çok iyiydik. Maçı kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı


- Buruk: "Bugün iyi işler yapmadık"


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ise Kayserispor'a karşı takım kalitelerini ortaya koyamadıklarını, sahadan yenik ayrıldıklarını belirtti.

İlk yarı rakibe hiç pozisyon vermediklerini dile getiren Buruk, "Bu maçları bu sene çok yaşadık. Özellikle maçın başında topa sahip olduğumuz rakibin topu bize verdiği dönemde pozisyon üretmeye çalışırken kaptırdığımız toplar... İlk golde ayağımızdaki topu rakibe verdik. İkinci golde de aynı şekilde. İlk devre rakibe çok pozisyon vermedik ama ikinci yarı pozisyon verdik." diye konuştu.

Kayserispor'un kendilerinden daha iyi mücadele ettiğini anlatan Buruk, şunları kaydetti:

"Oyun olarak istediğimizi yapamadık. Maç istatistikleri bizim açımızdan iyi gözükse de sadece bir tane isabetli şut attık. Kalitemizi ortaya koyamadık. Kayserispor bugün büyük bir mücadele ortaya koydu. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Rakibimizin bugün daha dirençli olduğunu gördük. Kendi kalitemizi ortaya koymamız gerekiyor. Kendi kalitemizi ortaya koyamazsak bu tür maçlar bizim için kaçınılmaz oluyor. Bugün iyi işler yapmadık. Beni en çok üzen de bu. Tabii ki maç kazanılır, kaybedilebilir. Kötü şeyleri yaptığımız maçlar çok daha kırıcı ve üzücü oluyor. 4 gün sonra bir maçımız var. Tekrar toparlanıp işleri düzeltmeye çalışacağız."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.