Maçın ardından

- Denizlispor Teknik Direktörü Erginer: "En kötü, bu maçı berabere bitirmeliydik" - Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Umarım bu galibiyet camiaya da bir ışık olur, yeniden yapılanma yönünde Eskişehirspor'a da bir faydası olur"

04 Şubat 2018 Pazar 20:00
Maçın ardından


DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor'da teknik direktör Reha Erginer, "En kötü, bu maçı berabere bitirmeliydik." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erginer, müsabakanın iki takım için de çok kritik olduğunu söyledi.

Aldıkları yenilgi nedeniyle üzgün olduklarını aktaran Erginer, "Galip geldiğimizde ikili averajda rakibimize üstünlük sağlıyorduk. Aslında çok da iyi hazırlandık, beraberliği bile düşünmediğimiz bu haftada evimizde 2-0 mağlup olduk. Bu tip maçlarda yenemiyorsanız direkt rakibinize yenilmemeniz gerekli. En kötü, bu maçı berabere bitirmeliydik. Devre arasına iyi takviyeler yaptık. Yönetimin, üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Ancak iki haftadır istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Denizlispor bu ligde düşme sıkıntısı yaşamayacaktır ama bir an önce de toparlanıp hem gerekli skoru hem de gerekli oyunu ortaya koyması gerekir." diye konuştu.

Taraftarın kendisine yönelik tepkisiyle ilgili bir soru üzerine Erginer, "Taraftarın tepkisi normal, sonuçta takımı seviyorlar, tabii ki beklentileri oldukça yüksek. Taraftar haklı. Yapılan transferlerden sonra iyi skor görmek istiyor. Tabii bunları sağlayamadık. Onlara yüzde 100 hak veriyorum." ifadelerini kullandı.


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, her iki takımın içinde bulunduğu konum gereği önemli bir müsabaka oynadıklarını kaydetti.

Eskişehir camiası olarak zor günlerden geçtiklerini dile getiren İldiz, şunları aktardı:

"Birkaç haftadır galip gelememiştik. Bu anlamda son derece önemli bir müsabakaydı. Rakibi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Hemen hemen onların taktiği ile oynadık diyebilirim. Genellikle bekleyerek ve çabuk öne çıkarak oynadık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Geçen hafta deplasmanda umulmadık bir yenilgi aldık. Çok gol kaçırmıştık, bugün de kaçırdık ama en azından galibiyete yetecek kadar attık diye düşünüyorum. Tabii Eskişehirspor için bu galibiyet önemlidir, bir ışık olur diye düşünüyorum. Fakat yeniden yapılanma içindeki Eskişehirspor'da tek maçlık neticeler bir işe yaramaz, bunun devamlılığı gerekir. Elimizdeki kadroyla bu sezonu iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. Umarım bu galibiyet camiaya da bir ışık olur, yeniden yapılanma yönünde Eskişehirspor'a da bir faydası olur."

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten İldiz, "Denizlispor da centilmence mücadele etti. Onlara da bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.