Manisa FK-Gençlerbirliği maçının ardından

- Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay: "Kazanmak önemli, bu bizi daha iyi bir takım yapacak" - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin: "Öne geçebileceğimiz pozisyonlar da bulduk ama olmadı"

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:14
Manisa FK-Gençlerbirliği maçının ardından

MANİSA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup eden Manisa FK'nin teknik direktörü Turgay Altay, "Kazanmak önemli, bu bizi daha iyi bir takım yapacak." dedi.

Altay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında üst sıralara tırmanma yolunda önemli bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Aldıkları galibiyetin takımını psikolojik anlamda da rahatlatacağını kaydeden Altay, "Zaten iç sahada rakiplerimize üstünlük kuruyorduk. Maçın başında enteresan olaylar yaşanmasa çok daha farklı bir başlangıç yapacaktık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Başından sonuna kadar ne yapılması gerekiyorsa yapıp, maçı kazandılar." diye konuştu.

Altay, aldıkları galibiyetin gelecek haftalar için motivasyonlarını arttıracağının belirterek, "Bu tip maçlar, değerli maçlardır, takımları büyüten maçlardır. Böyle bir maç yaşadık. Kazanmak önemli, bu bizi daha iyi bir takım yapacak." dedi.


- Metin Diyadin: "Çocukları iyi niyeti ve mücadeleleri için tebrik ediyorum"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin de kulübün efsane başkanı İlhan Cavcav'ı vefatının 5. yılında rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Manisa FK'nin tecrübeli bir takım olduğunu dile getiren Diyadin, şöyle konuştu:

"Oyunun ilk yarısı çocuklar istekli ve doğru bir oyun oynadılar, öne de geçtiler. Biz oyun üstünlüğünün Manisa FK'de olacağını biliyorduk. İkinci yarıya zorunlu bir değişiklik yaparak başladık. Öne geçebileceğimiz pozisyonlar da bulduk ama olmadı. Neticede mağlup olduk. Çocukları iyi niyeti ve mücadeleleri için tebrik ediyorum ama tabii bunlar yetmiyor bazen."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.