Mesut Özil İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin Arsenal'den transferi Mesut Özil'i taşıyan uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

18 Ocak 2021 Pazartesi 09:27
Mesut Özil İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, sarı-lacivertli takım için sağlık kontrolünden geçmek ve kendisini 3.5 yıllık sözleşmeyle Fenerbahçe'ye bağlayacak imzayı atmak için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a ait özel uçakla Londra'dan İstanbul'a gelen Mesut Özil'i taşıyan uçağı anlık olarak 310 bin kişi canlı olarak takip ederek bu alanda da bir rekorun altına imza attı.

Beş günlük izolasyon sürecinin ardından düzenlenecek törenle kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi imzayı atacak olan Türk asıllı Alman futbolcu, kulüp televizyonuna konuştu.

MESUT ÖZİL: BENİM İÇİN DE BİR RÜYA GERÇEKLEŞİYOR

İstanbul'a iner inmez gazetecilere kısa bir açıklama yapan Mesut Özil; "Rüya sadece Fenerbahçe için değil, benim için de gerçekleşiyor. Heyecandan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah, Fenerbahçe taraftarından razı olsun. Her zaman beni destekliyorlar. İnşallah teşekkürlerimi sahada onlara sunabilirim." ifadelerinde bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU: MEMLEKETİNE HOŞ GELDİN

Fenerbahçe Sportif Deirektörü Emre Belözoğlu ise, "Mesut ve ailesi, memleketine hoş geldi. Mesut'un hayali, Fenerbahçelilerin rüyası, inşallah gerçekleşecek diye umuyoruz. Mesut, ülke ve dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yıldızlardan biri. İnşallah çok büyük kupalar kazanacağız. Önümüzdeki 1-2 günlük bir süreç var, ondan sonra gerekli açıklamaları yaparız." dedi.


FENERBAHÇE KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe, Mesut Özil ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Mesut Özil, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

32 yaşındaki futbolcunun Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımlar yüzbinlerce etkileşim aldı.

Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema, eski takım arkadaşı Mesut'un İstanbul'a gelen uçaktan paylaştığı fotoğrafa yorum yaparak, "Haydi kardeşim" ifadesini kullandı.

Arsenal'ın forveti Alexandre Lacazette'in yanı sıra eski kalecisi David Ospina ile Chelseali Antonio Rüdiger de Mesut'a destek veren isimler oldu.

Öte yandan, FIFA'nın resmi Twitter hesabı, Mesut'un Fenerbahçe'nin açıklamasını paylaştığı mesajını "retweet" etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.